L’exposició pública de la imatge dels infants

ecografia.jpg

Sovint es parla del poc cap dels joves a l’hora de compartir fotos a les xarxes socials, i les conseqüències que tindrà en un futur. Però no es parla tant de que en molts casos són els mateixos pares els que fotografien i comparteixen constantment les fotos dels seus fills a traves de mitjans socials,  fins i tot abans de que hagin nascut: els aniversaris, les festes de l’escola, les de la guarderia, el primer pipi a l’orinalet, i la darrera ecografia…

Les fotos que circulen dels nens poden ser milers ja de ben petits, ja que sembla que si no comparteixes fotos dels teus petits fent tota mena d’activitats no ets un pare compromès, sense ser conscients que un cop difoses perdem el control sobre aquestes imatges o vídeos. I no sabem com poden afectar a l’infant quan sigui gran.

De  fet en alguns països ja s’han donat casos de fills que denuncien als pares per haver publicat fotos d’ells de petits que de grans no els fan cap gràcia.

Així doncs cal que tinguem cura de l’exposició de la imatge que fem dels nens i tenint en compte que en perdrem el control en fer-les publiques, de les repercussions que pot tenir en un futur.

fotos-de-nens.mp3