La Unió Europea permetrà més anuncis a la TV

La Unió Europea permetrà fins a prop de 5 hores al dia d’anuncis a la televisió.

Les cadenes de TV ja no hauran d’esperar, com fins ara, 20 minuts entre cada pausa, mentre no superin els 12 minuts d’anuncis totals l’hora. I els programes infantils es podran interrompre cada mitja hora i no cada tres quarts d’hora com fins ara.

Alguns magnats del mitjà televisiu, com Berlusconi ja diuen clarament que la televisió no és més que un mitja per difondre els seus anuncia, i que caldria rebaixar el nivell dels continguts perquè arribin a tota la població.

La televisió com la coneixem te els dies comptats: Poc a poc s’implanten els gravadors de televisió que ens permeten veure els programes a la carta i treient-nos els anuncis. I dic poc a poc perquè aquests dispositius ja fa cinc anys que es troben al mercat, i no acaben d’arrencar les seves vendes.

Però el que donarà el cop de gràcia a la televisió serà la visualització per Internet.

2 respostes a “La Unió Europea permetrà més anuncis a la TV”

  1. Més anuncis, i més i més!!!! Però que s’han pensat!!!! Per una estona que et seus a veure la tv t’has de “empassar” més d’anunci que de programa!!!! I ara, més.

    Cada dia em sorprenen més, i tot per pagar els programes aquests en el que no fan res més que ficar-se els uns amb els altres…..

Els comentaris estan tancats.